Kako vam lahko pomagam

Moj osrednji cilj poklica Life Coachinje je POMAGATI DRUGIM, DA SI ZNAJO POMAGATI SAMI. To pomeni, da pri svojem delu strankam ne svetujem kakšno pot naj uberejo, kako naj se odločijo ali kakšne spremembe naj naredijo, temveč jim skozi kar se da najkrajše obdobje (z uporabo posebnega znanja, orodij in tehnik) uspešno pomagam najti učinkovite ODGOVORE NA PROBLEME, S KATERIMI SE SOOČAJO.

Nikoli vam ne bom povedala kaj je prav in kaj narobe za vas in vaše življenje, temveč vam bom pomagala, da te odgovore najdete sami s pomočjo vaših VREDNOT.


KAKOVOST VAŠEGA ŽIVLJENJA JE V OSNOVI ODVISNA OD KAKOVOSTI VPRAŠANJ, KI JIH POSTAVLJATE SAMI SEBI.

Problemi oziroma izzivi, na katere vam lahko pomagam najti odgovore, so ponavadi med seboj močno prepleteni, a vsi rešljivi. Znamenja, da sem morda jaz tista pomoč, ki jo potrebujete, so:

 • Izgubili ste STRAST, ki ste jo nekoč imeli.
 • Počutite se IZGUBLJENI IN ZBEGANI (niste zadovoljni s trenutnimi življenjskimi okoliščinami in ne veste natančno kaj bi bilo potrebno spremeniti).
 • Niste ZADOVOLJNI S TRENUTNIMI ŽIVLJENJSKIMI OKOLIŠČINAMI in dobro veste, kaj bi bilo potrebno spremeniti, a ste pri tem neuspešni (imate vizijo, ne pa tudi jasnega načrta za njeno realizacijo).
 • Sanjate o nečem, imate o tem velike načrte, pa ne veste kako USTREZNO ZASTAVITI CILJE ZA NJIHOVO URESNIČITEV.
 • Ste relativno zadovoljni s trenutnimi življenjskimi okoliščinami, vendar ČUTITE NEPOJASNJENO PRAZNINO.
 • Se počutite »UJETE V LASTNEM TELESU« oziroma imate občutek, da izgubljate nadzor nad lastnim življenjem.
 • Se NEPRESTANO TRUDITE NEKAJ SPREMENITI, pa so rezultati bolj ali manj enaki (se vam zdi, da hodite po začaranem krogu).
 • Ste NENEHNO POD STRESOM in se vam zdi, da izgubljate tla pod nogami.
 • NIMATE MOTIVIACIJE, poguma in/ali niste sposobni vztrajati pri doseganju zastavljenega cilja.
 • IMATE STRAHOVE pred spremembami, ki si jih sicer zelo želite.
 • Nenehno razmišljate o nečem pomembnem, vendar NIKOLI NE UKREPATE.
 • Imate občutek, da je v vas NEIZKORIŠČEN POTENCIAL, s katerim bi lahko resnično uspeli v življenju (da imate nerealizirano sposobnost).
 • Se zavedate, da vaša SLUŽBA IZČRPAVA ŽIVLJENJE IZ VAS.
 • Želite OSEBNOSTNO ZRASTI (najti takšno ravnovesje v življenju, da boste postali sami sebi najboljša oseba).
 • Želite IZBOLJŠATI NOTRANJO IN ZUNANJO SAMOPODOBO (prenehati primerjati sebe z drugimi, prenehati upoštevati mnenja drugih, postati sam sebi najboljši prijatelj, spremeniti miselnost oziroma napačna prepričanja o resničnosti vaše samopodobe).
 • Želite razviti sposobnost BREZPOGOJNE LJUBEZNI (se premakniti na višjo raven obstoja in se imeti radi ne glede na zunanje dejavnike).
 • Želite RAZVITI SAMOZAVEST in iz sebe potegniti več samozaupanja ter SAMOSPOŠTOVANJA.
 • Preprosto želite IZBOLJŠATI KAKOVOST VAŠEGA ŽIVLJENJA.

Če ste se našli v vsaj enem izmed zgoraj naštetih stanj, potem vam zagotovo lahko pomagam rešiti problem oziroma situacijo, v kateri ste se znašli in sami ne znate zmagati nad njo. Vendar, ne glede na to, kako zelo si želite v življenju nekaj spremeniti, morate ozavestiti, da je predpogoj sodelovanja z mano VAŠA PRIPRAVLJENOST NA ZAVEZO K SPREMEMBAM.

KO NISTE VEČ SPOSOBNI SPREMENITI SITUACIJE, STE IZZVANI SPREMENITI SEBE, SICER BO SITUACIJA SPREMENILA VAS.

BREZ SPREMEMB NAPREDEK IN Z NJIM OSEBNOSTNA RAST NISTA MOGOČA.

Zavedati se morate, da za vsako korist obstajajo tudi žrtve, za katere boste na koncu ugotovili, da so bile le STENE, KATERE JE BILO POTREBNO PREPLEZATI. Plezanje po vsaki, bolj ali manj zahtevni steni vas bo postopoma PREMAKNILO IZ CONE UDOBJA, TEKMOVALI BOSTE IZKLJUČNO SAMI S SEBOJ, NAUČILI SE BOSTE VZTRAJNOSTI, ODLOČNOSTI IN REŠEVANJA PROBLEMOV, na koncu vsakega vzpona pa vas bo čakala NAGRADA. Vsakič znova boste bolje spoznavali sebe. Pri plezanju boste POPOLNOMA VARNI – imeli boste možnost uporabe kateregakoli tehničnega pripomočka, če pa boste zašli v težave, pa boste spodaj vedno imeli na razpolago mojo pomoč, ki vas bo ob pešanju moči motivirala na poti do vrha.

MOJ PRVI IN NAJPOMEMBNEJŠI CILJ JE POMAGATI LJUDEM PRI DOSEGANJU TISTEGA, KAR ŽELIJO DOSEČI.

Poleg tega pa vas moram tudi opozoriti, da po vsej verjetnosti ne moreva sodelovati, če:

 • Mislite, da je denar edina stvar, ki vas lahko osreči (zavedajte se, da z denarjem ne morete kupiti osebnega zadovoljstva – denar mora biti posledica osebnega zadovoljstva).
 • Če imate predpisana kakršnakoli psihiatrična zdravila (na tem mestu vam iz srca priporočam, da preberete knjigo Williama Glasserja z naslovom »Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje« in resno razmislite o vrednosti svojega življenja).

RAZUMEM, DA SE VREDNOTE VSAKEGA POSAMEZNIKA RAZLIKUJEJO OD VREDNOT DRUGIH LJUDI. SPOŠTUJEM JIH IN ZAVEDAM SE, DA NI NOBENA VREDNOTA PRAVA ALI NAPAČNA – TEMELJNE VREDNOTE VSAKEGA POSAMEZNIKA SO ZANJ POPOLNOMA PRAVE. 

Zavedam se, da je najem Life Coacha za vas lahko precej velik korak in verjamem, da vam nekakšen nadležen glas pravi, da to ne bo modro vložena investicija. Naj vam povem, da je bilo moje izobraževanje za Delta Life Coacha najbolj modro vložen denar v mojem življenju. Vrednost, ki sem jo dobila v zameno za vložen denar, je neprecenljiva in imam iz dneva v dan občutek, da ta še vedno raste. Tekom izobraževanja se mi je ob besedah predavatelja Edvarda Kadiča začel odpirati popolnoma nov svet; na sebe in okolico sem začela gledati s popolnoma drugačne perspektive.

Z implementacijo pridobljenega znanja s področja Life Coachinga sem uspela izboljšati svojo samopodobo, dvigniti samospoštovanje in samozaupanje, razviti brezpogojno ljubezen, začela sem slediti modrosti in razumu – suma sumarom, razvila sem svoj potencial (in razvijala ga bom vse življenje) in osebnostno drastično zrasla. Ker sem do vsega tega prišla s tem, da sem bila sama sebi Life Coachinja, vem, da imam MOČ IN SPOSOBNOST POMAGATI TUDI VAM.

VAŠE ŽIVLJENJE NI VAŠ GOSPODAR, TEMVEČ VAŠ OTROK.