Cenik in vsebina

Veseli me, da imate interes investirati vase in se pri tem zanimate za storitve Life Coachinga – osebnega ali online.

 Ne zaračunavam časa, zaračunavam razumevanje, pronicljivost, vpliv in preobrazbo. Povedala vam bom vse tisto, kar vam vaša družina, prijatelji, pomembna druga oseba in terapevt ne bodo. Resnica bo včasih grda, temačna in pretresljiva, vendar vas bo osvobodila. Vedno.

Life Coaching predstavlja investicijo v vam najbolj pomembno osebo – VASE. Četudi sem sicer hudomušne narave, sem pri tem izjemno resna.  Razumite, da je Life Coaching investicija, ki se vam bo skozi življenje mnogokrat povrnila. Najbolj uspešne in zadovoljne osebe, ki se poslužujejo Life Coachinga, razumejo in občutijo konkretno doživljenjsko korist investiranja vase.

Ko se odločite za tovrstno investicijo, pravzaprav sprejmete ZAVEZO K SPREMEMBI – ravno tako, kot z investicijo v osebno trenerstvo sprejmete zavezo k spremembi fizičnega izgleda in bolj zdravemu načinu življenja, z Life Coachingom sprejmete zavezo k spremembi – k opuščanju starih navad, osebnostni rasti, bolj kakovostnemu bivanju in izpopolnjenemu življenju.

Vsaka ura (60 minut) Life Coachinga (osebnega in digitalnega) sestoji iz 45-minutnega aktivnega pogovora, v zadnjih 15 minutah pa narediva povzetek srečanja oziroma ključne ugotovitve. 

Po preteku 45 minut vas bom opomnila, da gre najino srečanje h koncu oziroma da je čas za vaše ključne ugotovitve, vi pa se boste sami odločili ali želite izkoristiti dodatno uro ali želite srečanje zaključiti. Za kar se da najboljše rezultate, srečanje načeloma poteka najmanj 1x na 14 dni, vendar boste do naslednjega srečanja na podlagi mojih orodij in tehnik delali na sebi tudi sami.

Ker gre pri Life Coachingu za INTENZIVNO DELO NA SEBI, je celoten postopek precej odvisen od vas samih –  jaz vam bom pojasnila vaš problem iz strokovnega zornega kota oziroma pomagala do odgovorov, zakaj se vam to dogaja, nato pa vam bom do naslednjega srečanja podala domače naloge, s katerimi boste delali na sebi in v kar se da največji meri sami prišli do odgovorov oziroma rešitev. Verjemite, četudi bi vam zelo rada svetovala kaj bi bilo za vas najbolje, mi tega moja morala ne dopušča.

Vi ste tisti, ki se boste naučili biti samemu sebi najboljši Life Coach, za kar vam bom podala posebno znanje, orodja in tehnike.3-MESEČNI PAKET
»LIFE COACHING SPREMEMBA«

5 x 60 min Life Coaching srečanj

V kolikor se že daljše obdobje ubadate s problem,  katerega se zavedate, vendar nikakor ne najdete njegove rešitve in se vam zdi, da se le-ta samo še poglablja ter slabi kvaliteto vašega življenja, potem je paket Life Coaching SPREMEMBA tisto, kar potrebujete. Ta vam bo omogočil, da na problem pogledate z drugega zornega kota in najdete rešitev tam, kjer je pravzaprav nikoli niste iskali. To pomeni, da je paket namenjen predvsem tistim, ki želite le spremeniti miselne navade oziroma način razmišljanja, ki bo omogočil rešitev problema.

Paket Life Coaching Sprememba vključuje naslednje procese:

 • Globlje razumevanje problema (izvori njegovega nastanka) z drugega zornega kota in produktivno iskanje odgovora nanj.
 • Spreminjanje škodljivih miselnih navad (preobrat v percepciji).
 • Pomoč in podpora pri iskanju odgovorov na problem.
 • Prevzemanje osebne odgovornosti za življenje.
 • Ciljna naravnanost – način, kako »natrenirati« um  za doseganje ciljev.
 • Izboljšanje bivanja – duševnega in fizičnega stanja.

Cena paketa: 220,00 EUR

(Veljavnost paketa je 3 MESECE od datuma podpisa Dogovora o Life Coaching sodelovanju)6-MESEČNI PAKET
»LIFE COACHING TRANSFORMACIJA«

10  x 60 min Life Coaching srečanj (9 + 1 ura gratis)

Ta paket dopušča dovolj časa, da prideva do bistva oziroma izvora miselnih vzorcev in problem(ov) ter jih razrešiva z novo pridobljenim znanjem in orodji, ki bodo prispevali k trajnim spremembam v vašem življenju. Ta paket je namenjen tudi vsem tistim, ki se soočate z ANKSIOZNOSTJO, RAZVEZO ali TRAVMAMI IZ OTROŠTVA. V namen je bil že večkrat postavljen v prakso in proces znotraj njega deluje pri odpravi strahov in nelagodij, ki izvirajo iz njih. 

Če je torej vaš cilj narediti korenito spremembo na enem področju vašega življenja in si zagotoviti, da ta obstane po zadnjem Life Coaching srečanju, potem je paket Life Coaching TRANSFORMACIJA tisto, kar potrebujete.

Paket Life Coaching TRANSFORMACIJA vključuje naslednje procese:

Vse, kar vsebuje paket Life Coaching Sprememba ter:

 • Razumevanje delovanja uma (zakaj razmišljamo tako, kot razmišljamo; kako nastajajo negativna čustva in kako jih nadomestiti s pozitivnimi), pri čemer dobite tudi ustrezno gradivo.
 • Spreminjanje (preteklih) šibkosti, strahov in napak v moči.
 • Preobrat iz sočutja v razumevanje načina vedenja drugih.
 • Pridobitev sposobnosti vzdrževanja dobrih medsebojnih odnosov.
 • Pridobitev sposobnosti bivanja z osebno integriteto (usklajenost misli in dejanj).
 • Vsesplošno občutno izboljšanje duševnega in fizičnega stanja telesa.

Cena paketa: 450,00 EUR

(Veljavnost paketa je 6 MESECEV od datuma podpisa Dogovora o Life Coaching sodelovanju; možnost plačila na 2 obroka)6 do 12-MESEČNI PAKET
»LIFE COACHING PREMIUM«

20 x 90 min Life Coaching srečanj

Če ne veste kaj natančno želite spremeniti, vendar se zavedate in čutite, da potrebujete drastične spremembe na vseh življenjskih področjih, do katerih ne morete priti sami  in je vaša želja po tem velika, potem je Paket Life Coaching PREMIUM tisto, kar iščete. Ni pomembno, da se zavedate, kaj natančno želite spremeniti, dovolj je, da si želite drugačen, veliko bolj pozitiven odnos do sebe – torej dolgoročno kvalitetno življenje.

Ta 6 do 12-mesečni paket bi pravzaprav lahko poimenovala intenzivni tečaj za vse tiste, ki si želite popolno kontrolo nad življenjem, izreden življenjski preobrat, trajnostne rezultate, nadgradnjo zdravja in dobrega počutja, več poslovnih ali kariernih priložnosti ter imeti več sredstev za življenje, ki si želite živeti ... in za pot do tja potrebujete strokovno podporo.

Ta paket vključuje pronicljive diagnostične vprašalnike, konkretna orodja za in tehnike za samopomoč, prilagojene domače naloge in povratne informacije z moje strani. Ta paket vam zagotavlja popolno brezskrbnost, saj veste, da imate pri doseganju pomembnih sprememb popolno podporo Life coacha. Pri doseganju sprememb boste predvsem pomirjeni, saj boste vedeli, da imate nekoga, ki vas drži na pravi poti, nudi brezpogojno podporo in vam pomaga ustvariti življenje, o katerem ste vedno sanjali.

Daljše trajanje paketa ni le stroškovno učinkovitejše:

 • Zagotavlja podporo pri ustvarjanju takšnih navad, ki bodo trajnostno delale v vaše vsesplošno dobro, vas podpirale in z lahkoto ustvarile uspeh, ki si ga želite.
 • Ustvarili boste močan sistem osebnih vrednot, pridobili zavedanje lastne osebnosti in značaja (kdo v resnici ste) ter usvojili vsesplošno sposobnost vztrajanja (na kateremkoli področju), odločnosti in vere vase.
 • Pridobili boste resnične rezultate, ki jih boste videli, občutili in imeli od njih koristi na vseh področjih svojega življenja: zdravje, finance, odnosi, duhovna moč, kariera ter samozavest in dvig osebnostne moči in potenciala.
 • Paket vključuje tudi 10 kratkih »klicev v sili« s trajanjem do 15 minut, namenjenih predvsem za spodbudo pred intervjujem, zmenki, avdicijami, možganskimi nevihtami oziroma takrat, ko potrebujete takojšnjo podporo Life coacha.

Življenje se bo zdelo izjemno pomembno ter polno namena, možnosti in ljubezni.

Cena paketa: 1.200,00 EUR

(Veljavnost paketa je 12 MESECEV od datuma podpisa Dogovora o Life Coaching sodelovanju; možnost plačila na 3 obroke)


Iz izkušenj vam lahko povem, da boste po petih srečanjih čutili občuten premik k bolj kvalitetnemu življenju, vendar boste za to morali veliko narediti tudi sami. V kolikor je vaša želja po mentalnem in čustvenem napredku (osebnostni rasti) večja, potem je za vas primeren paket Life Coaching TRANSFORMACIJA.

V kolikor boste po zaključenem paketu imeli željo po nadaljnjem sodelovanju, lahko kupite nov Life Coaching paket ali pa se odločite za enkratno srečanje, katerega cena znaša 50 EUR.

Life Coaching lahko dobesedno transformira vaše življenje na bolje. Pri tem ni pomembna pot do transformacije – dovolj je, da se zavedate, da potrebujete temeljite spremembe in nekoga, ki vas bo vodil do želenega cilja.POMNITE, NAJTEŽJA POT VEDNO VODI DO NAJVEČJE NAGRADE. Pomagala vam jo bom prehoditi na način, da nikoli več ne bo pot izbirala vas, temveč vi njo.

Opomba: Opisani paketi veljajo tako za osebna srečanja na naslovu podjetja (Šmarješke Toplice) kot tudi za srečanja z uporabo digitalnih tehnologij. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo DDV (Na podlagi 1. točke 94. člena ZDDV-1 DDV ni obračunan). Cene veljajo od 22.03.2022.